Rólunk

Rólunk írták...

B. Petra

Barátommal nemrég ünnepeltük az 1 éves évfordulónkat és színhelyéül az Alle Guru éttermét választottuk. A hangulat remek volt, rózsa, kedves felszolgáló, éhes szerelmesek. Az est fénypontja az ünnepi desszert után következett. Fizetésnél észrevettem, hogy a pénztárcám eltűnt. Ezután eléggé kényelmetlenül éreztük magunkat, már-már a mosogatáson gondolkodtunk, mikor egy bankkártya elővarázsolásával megmentettük a helyzetet. Szerencsére a későbbiekben a pénztárcám is meglett. Remélem hamar visszatérünk, a kedvenc a csokoládés óriás palacsinta volt!

G. Fanni

Volt párommal ettem Nálatok először az Árkádban, illetve ettünk. Ő egy nutellás palacsintát, én pedig egy sajtfűszereset. Kikértuk, megkaptuk, rácsodalkoztunk, hogy ez tényleg óriási. Életem talán egyik legviccesebb élménye, hogy a barátom nem tudta megenni az egészet és a felét rám bízta, így nekem meg volt a főétel és a desszert is sosem hittem volna hogy nem helyettem eszi meg valaki hanem én valaki helyett. Köszi nektek!

Cs. Judit

Ez a kedvenc éttermem, az epres nutellás óriáspalacsinta a gyengém 4 éves évfordulónkat ünnepeltük a Guruban a párommal. Lassan már 6 éve együtt vagyunk, de gyakori vendégeitek vagyunk. A húgom, aki 7 éves minden hónapban a zsebpénzét a Gurura gyűjti, és néha még engem is meghív (azért nagy általánosságban én pótolom ki, vagy én fizetek). Az ő kedvence a banános nutellás palacsinta. A barátnőimmel is ide szoktunk járni, ha olyan napunk van (elég gyakran). A lényeg, hogy nagyon szeretem a Gurut, sűrűen járok ide, és szép emlékek kötnek ide. :)) Imádom a kajákat, főleg a palacsintát, és a kiszolgálás is tökéletes.

W. Franciska

Tavaly a Guruban ünnepeltük családommal a szülinapom. Az ételek isteniek a felszolgálók pedig nagyon kedvesek voltak, és még egy tortát is kihoztak a megfelelő pillanatban! A hangulat is remek volt és pukkadásig tömtük magunkat, annyira finom volt minden. :D köszönöm az élményt!

P. Zsófia

A Gurus club szendvicsnél tökéletesebbet én el nem tudnék képzelni amikor megyek, mindig azt is kérem, immár úgy 6-7 éve. Megunhatatlan, felülmúlhatatlan! Legutóbb pedig még egy érdekes élménnyel is társult a szendvicsezés: a pultos fiú pontosan úgy nézett ki, mint a bátyám 15 évvel ezelőtt, kísérteties volt a hasonlóság - azt hiszem, ezt sem fogom elfelejteni egyhamar. :D

L. Ivett

Tavaly a VOLT fesztiválon már kopogott a szemem az éhségtől, ezért vettem magamnak egy szokásos Guru boxot. Kérdeztem a haverokat, hogy kérnek e belőle, de erre azt válaszolták, hogy ők ezt nem szeretik. Nem szeretik a tortilla-t meg a műcsirkét (a mekisből kiindulva), a salsa szószról nem is beszélve... (Hazudnék, ha azt mondanám, ennek nem örültem) Ezután rohantunk a fesztivál bejáratához épp akkor érkező ismerősök elé... Amíg én előretolakodtam a tömegben az érkezők elé, odaadtam a boxomat a többieknek, hogy vigyázzanak rá... (gondoltam ha úgysem szeretik, nincs miért aggódni...) Hááát volt! Mire visszaértem, már csak pár falat maradt a doboz alján!!! (mi lett volna ha még szeretik is?!!) Persze behajtottam rajtuk... Na így sikerült belőlük törzsvásárlókat varázsolnom a fesztiválos Guru-pultok mellé :))

K. Szandra

Tavaly a Balaton Sound-on én voltam a legelső vendégetek, és ajándékba kaptam a nutellás-banános palacsintát. A fotó mappátokban is fent vagyok a facebookon. ;))

Bacsa Gergely

Csak élményem van! Teli has, egy óra szieszta.

K. Nóri

Hogy mi jut eszembe a Gururól? Nehéz lenne összefoglalni egy mondatban, de rengeteg kedves élmény és finomság fűz hozzá. A Balaton Soundon éjjel két koncert között kevés jobbat tudok elképzelni a Nutellás-Banános óriáspalacsintátoknál. Vagy mikor suli után beülünk a csajokkal a Guruba, jobbnál jobb turmixokat iszogatva és tortillát eszünk. Egyszerűen imádjuk :) A személyes kedvencem a Nutis-banános óriáspali és a Penne pesto koktélparadicsomos csirkenyárssal, ezekkel mindig fel lehet dobni. :)

Rebeka

Imádunk a csajokkal a koliból elmenni ebédelni és megünnepelni a vizsgaidőszak végét! Idén lesz az ötödik alkalom, hogy nálatok ünnepelünk! Ezenkívül imádom a GURU palacsintáját ebédelni a Sziget fesztiválon, másnaposan a legjobb!!! :)

Gy. Szofi

A párom kedvenc étterme, így amikor Svédországból haza jön, első utunk mindig oda vezet! :)

S. Bogi

Tavaly nyáron voltam az étteremben, az Árkád bevásárlóközpontban. Nagyon hangulatos kis hely, szép design kialakítás, minden nagyon tetszett. Először is kaptam egy étlapot és hát mit ne mondjak, elég sok választék volt. Sőt, nagyon finom ételek szerepeltek a lapon. Sokat gondolkoztam mi legyen, de inkább az édesség felé hajlottam. Így nem volt más mint a málnás-nutellás óriáspalacsinta. A díszítés csodás, a tálalás remek. Az ízek nagyon passzoltak, egyszerűen imádtam akkor és ott lenni. :) Olyan jól laktam, úgy betelített, hogy este már nem is volt vacsi. :P Mivel Gödöllőn élek, így csak ritkábban jutok el a Guruba. 2013 decemberében is jártam nálatok, egy isteni finom nutellás-málnás palacsintára. :) Annyira imádom, hogy nincs párja! :P :)

T. Zsófi

November egyik hétvégéjén elmentem az Aréna Plázába ajándékot venni a testvéremnek és miután végigjártam a boltokat leültem a GURUhoz ebédelni. A kedvencemet kértem, nutellás és bountys palacsintát, amikor hallom, hogy valaki azt kérdezi, hogy "Zsófi, te vagy az?" Hátrafordultam, és ott állt előttem egy volt középiskolai barátnőm, akivel nagyon jóban voltunk de elköltöztek Szolnokra, így a kapcsolat megszakadt. Elmondta, hogy az unokatestvérénél volt látogatóban és a vonat indulása előtt még bejött szétnézni a plázába. Kb. 10 év kihagyás után is úgy beszélgettünk a palacsinta és kávé mellett, mintha tegnap találkoztunk volna utoljára.Köszönöm nektek, mert ha nem lenne olyan finom a palacsintátok, nem ültem volna ott és nem történt volna meg a nagy találkozás.

W. Andrea

Szeretek oda járni, mert imádok. :)

B. Ingrid

A 2012-es Balaton Soundon én nyertem meg a Guru halat. Nagyon megküzödtem èrte ès persze minden buli után a Guruban kajáltunk a barátnőimmel! Legjobb élményeim egyike :)

D. Barnabás

Én a GURU ételeivel múlt nyáron ismerkedtem meg a Balaton Sound fesztiválon. Az első és második napon a barátnőmmel még rendesen boltba mentünk és az ott megvett fagyasztott ételeket fogyasztottuk. A harmadik napon már teljesen kiismertük magunkat a fesztiválon. Mindig csak kerülgettük a GURU standot ,de amikor egyszer közelebb mentünk a standhoz megcsapták az orromat a finomabbnál finomabb illatok. Tudni illik én rendkívül szeretem a tenger gyümölcseit, főleg ha megfelelő köret van mellé. Azután a nap után a fesztivál végéig csak ott ettem. Kipróbáltam az összes boxot és az egyéb cuccokat.Most nyáron a Balaton Soundon szeretném ugyanúgy csak a GURU ételeit fogyasztani. A környezetembe nincs lehetőségem nálatok fogyasztani, de sokszor járok fel Budapestre és ha már ott vagyok mindig betérek a GURU-ba és tele eszem magamat.