A GURU bevásárol Neked!


Mindig is vágytál egy személyi asszisztensre?

Most a GURU mindezt érintésmentesen biztosítja neked bevásárlásod során!

Az Allee Bevásárlóközpont segítségével a shop service szolgáltatásunk a XI. kerületben élő, 65 év felettiek számára most ingyenes!

Ha szeretnéd, hogy finomságaid kiszállítása mellett a GURU a bevásárlás terhét is levegye válladról a nehéz időszakban, vedd igénybe GURU Shop Service szolgáltatásunkat!

Mit jelent a GURU Shop Service szolgáltatás?

Elintézzük neked bevásárlásodat az Allee vagy a Mammut üzleteiben, kiszállítjuk, mindezt érintésmentesen, anélkül, hogy futárunkkal találkoznál.

Mennyibe kerül ez nekem?

 • Személyi bevásárló asszisztensed díja megkezdett félóránként 2000Ft.
 • Kiszállítási díj: a kért kiszállítási cím és a Mammut távolságának megfelelően tisztán km-alapú.
 • Bevásárlásod összértéke a blokk(ok) alapján.
 • Az Allee jóvoltából a XI. kerületben élő, 65 év felettiek számára a kiszállítás, valamint a bevásárló asszisztens szolgáltatás is teljesen ingyenes.

Miket rendelhetek?

 • Allee: Interspar, dm, Allee Patika, valamint az Allee aktuálisan nyitva tartó üzleteinek kínálatából, elsősorban élelmiszert, higiéniás termékeket és gyógyszereket.
  Receptköteles gyógyszereket e-recept kiváltással, a TAJ-szám megadásával tudjuk teljesíteni.
 • Mammut: Spar, dm, Rossmann, Unipharma Gyógyszertár, MyPet állatkereskedés, Dohánybolt, GURU és bármi más, ami elérhető.

Hogyan és mikor kapom meg rendelésem?

GURU Shop menedzserünk telefonon egyezteti veled az időpontot a vásárlásra és a kiszállításra is. Rendelésed kártyával tudod fizetni, személyes kontaktus nélkül letesszük az ajtód elé.

Mitől személyes?

Bevásárlásod során kollégánk élőben közvetít neked az üzletekből, így te rugalmasan vásárolhasz a kínálat alapján, miközben személyes hangot is hallasz. Nem idétlen táblázatokat töltögetsz, aminek aztán a fele nem elérhető, hanem valódi kínálat alapján dönthetsz.

Csak magamnak vásárolhatok?

Nem. Szolgáltatásunkat megrendelheted szeretteidnek, barátaidnak is. Te határozod meg mikor és kinek szállítsuk ki.

Mit kell tennem?

 1. Vásárold meg a szolgáltatást, azaz foglald le személyes bevásárló asszisztensed, aki az általad választott Allee/Mammut üzletekben fog bevásárolni Neked élőben!
 2. Előre kell kifizetned shop service díjunkat és a bevásárlásod házhozszállításának díját bankkártyával, de az Allee jóvoltából a XI. kerületben élő, 65 év felettiek számára a szolgáltatás ingyenes.
 3. A befizetésed/ingyenes regisztrációd után diszpécserünk felhív és időpontot egyeztet számodra a bevásárló asszisztenseddel.

Ne felejts el GURU finomságokat is rendelni, melyet bevásárlásod mellé kiszállítási díj nélkül fogunk küldeni.

A bevásárlásra az általad megvásárolt 30-60-90 perc áll rendelkezésedre, fontos, hogy a lefoglalt időben elérhető legyél!

A rendelésed maximális összértéke:

 • Allee: maximum 20 000 Ft

 • Mammut: maximum 40 000 Ft

Kérdés esetén hívd GURU Shop Service kollégánkat a +36 1 315 33 00 telefonszámon!

Bejelentkezés
Már regisztrált vásárló vagyok és be szeretnék jelentkezni.
Regisztráció
Csatlakozz vásárlóink közé és tedd a vásárlást egyszerűbbé!