Családi - baráti események, összejövetelek, szülinapok, kerti partyk

  • Ha egy jól szervezett, igazi csapatmunkával összeállított, zökkenőmentesen lebonyolított otthoni rendezvényt szeretnél;
  • Ha újszerű, egyedi és egészséges fogásokkal szeretnéd elkápráztatni vendégeid;
  • Ha szeretnéd a családi - baráti szülinapokat, piknikeket, gyerekzsúrokat finom falatokkal még felejthetetlenebbé tenni;
  • Ha főzés nélkül biztosra szeretnél menni az otthoni vendégfogadásban;

... ismerd meg a GURU Vendégváró szolgáltatását!

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Nézd meg fotóinkat catering szolgáltatásunkról!

Kérd ajánlatunkat vagy hívd Marcsyt!
Rólunk mondták

Családi szülinapot tartottunk a kertben. Tortilla szendvicseket, friss salátákat és Nutellás palacsinta falatokat rendeltem. Így semmivel nem kellet bajlódnom, a tálalással sem, a finomságok pedig osztatlan sikert arattak!

Eszter, Budapest
Rólunk mondták

Eléggé el voltam szomorodva, amikor azon gondolkoztam, hogy hol szervezzem meg a szülinapomat. Gondolkoztam, és megkérdeztem a barátaimat, hogy mit tanácsolnak, és az egyikük előállt egy szuper ötlettel. Azt mondta, hogy legyen privát, de a város felett. Legyen családias, de mégis legyen catering, finom falatok, ital dögivel. Ne legyen messze, de szomszédok se legyenek, akik beszólnak a zene miatt. Én totál azt gondoltam, hogy megőrült, de amikor felvitt a GURU skyterrace-ra, én konkrétan az agyamat eldobtam. Szerintem életemben nem volt még ennyire jó szülinapom. Nem hiszed? Próbáld csak ki!

András, Budapest
Rólunk mondták

Gyerekzsúrt szerveztem sok játékkal és nagyon szuper volt hogy a gyerekeknek is tudtam a GURUból finomságokat rendelni a felnőttekkel együtt. Így még én is tudtam élvezni a bulit és a gyerekekkel is játszani. A saláták és a tálak a kedvenceim.

Anna, Budapest

Ismerd meg változatos Catering termékeinket!

Kérd ajánlatunkat vagy hívd Marcsyt!

* Név
* Telefonszám
* E-mail cím
* A rendezvény várható körülbelüli létszáma:
* Pár szó a rendezvényről:
Ajánlatot kérek
Guru Marcsy

Marcsy

+36 30 820 4191

Hogyan működik a Party GURU Catering?