HELYSZÍNBIZTOSÍTÁS

Van kivel, van mit, van mikor – de nincs hol? Válaszd a GURUt, és nemcsak az előkészületektől kímélünk meg, de a helyszínt se kell tovább keresgélned! Mammut, Allee vagy Árkád éttermünk kiváló választás, ha céges partyt, baráti összejövetelt, vagy például nagyobb szabású, prezentációval egybekötött értekezletet szeretnél tartani.

Üzleteink frekventált helyen, a könnyen megközelíthető üzletközpontban találhatók, így ha a vendégek gépkocsival érkeznek, az épület parkolójában könnyen meg tudnak állni, de ha a buli után inkább gyalog mennének haza, a főbb vonalakon közlekedő járatokkal ez sem jelent gondot.

Tágas, mégis kellemes hangulatú éttermeinkben a néhány fős baráti társaságoktól a 100 fős party-ig bármit megszervezünk neked, legyen az születésnapi meglepetés-party, céges évzáró buli vagy egy nívós sajtótájékoztató.

Kínálatunkból:
  1. Party a cég imidzséhez igazítva, teljes arculatkialakítás, extraként mozibérlés saját filmvetítéshez

  2. Évzáró, szilveszteri buli, saját DJ-vel, több fogásos vacsorával és tombolával

  3. Gyerekzsúr szülinapra, ovis ballagásra: szakképzett felügyelettel játszóház, sorversenyek, gyerek-diszkó. A résztvevők ajándékot kapnak a gyerekeknek kialakított menü mellé.

  4. Sajtótájékoztató, kihangosítással, beléptető regisztrációval, elkeríthető külön teremrésszel

  5. Kisebb társasági összejövetelek neves alkalmakra

Választékunkban megtalálhatod a hideg és meleg ételeket, az alkoholos és alkoholmentes italokat, igény szerint koktélkeverő géppel, valamint kávéval, teával, szénsavas és friss narancsból készült hűsítőkkel kiegészítve.

A rendezvénnyel kapcsolatban előzetesen az alábbi elérhetőségeken egyeztethetsz:

Tel.: +36 30 458 20 06

e-mail: guru@guru.hu