CATERING

Bográcsgulyás, túrós csusza állófogadásra?! Vagy ettől jobbat is el tud képzelni fontos vendégei elkápráztatására?

Ne béreljen közvetítőt, rendelje meg egyenesen tőlünk az alkalomhoz illő szolgáltatást! Lehet szó osztálytalálkozóról, céges partyról, konferenciáról, termékbemutatóról, sajtótájékoztatóról, vagy kisebb eseményről, mosolygós és udvarias kollégáink észrevétlenül úgy szolgálják ki vendégeit, mint ahogy Ön tenné.

Catering-szolgáltatásunk kialakításakor elsősorban azt tartottuk szem előtt, hogy minél inkább ötvözzük a kényelmet az eleganciával, így olyan kínálatot állítottunk össze, amely a megrendelő igényei alapján variálható, és ezáltal bármilyen alkalomhoz a legjobbat tudjuk ajánlani. Legyenek sokan vagy kevesen, a Guru minden eseményhez személyre szabott ajánlattal áll elő.

Ízelítő kínálatunkból:
  1. egyedi látványgúla, finger food kardokkal

  2. exkluzív tálak

  3. különleges tortillafalatok

  4. csábító ínyencfalatok, változatos dipekkel

  5. friss, könnyű salátatálak

  6. mini party bagettek

  7. snackek kapszulában tálalvak

  8. chipsek pikáns salsával

A tálalás nem gond, hisz ételeink egyaránt alkalmasak állófogadáshoz és ültetős vendéglátáshoz. Catering szolgáltatásunk keretén belül választhat a hagyományos típusú ételek közül, de ha valami változatosságot szeretne, valami újjal elkápráztatni vendégeit, kívánságára házhoz visszük Mexikót az igazi Margherita koktéllal és autentikus sombrero-s pultosokkal. Jobban kedveli a latinos szenvedélyt? Kérjen olasz hangulatot sok-sok paradicsommal, tésztával, eredeti olívás ciabattával, vagy ha leginkább halpárti, számtalan variációt sorakoztatunk fel a tenger ízében.

És ez még nem minden! A Gurura akkor is számíthat, ha hirtelen kell megszervezni a programot! Váratlanul, előző délután bejelentkeztek az üzleti partnerek? Csak néhány órát kérünk, és megoldjuk a problémát: mire véget érnek a megbeszélések, a friss ételek fogyasztásra készen várják a megéhezett üzletfeleket!

Ajánlatunkat kérje telefonon vagy e-mailben:

+36 30 458 20 06, guru@guru.hu