SZABÁLYZAT

 1. Adatok kezelése, adatvédelem
  A felhasználók hozzájárulnak, hogy a szolgáltató kezelje a felhasználók személyes adatait. A szolgáltató kijelenti, hogy felhasználói által megadott minden adatot, információt bizalmasan kezel, azokat harmadik fél számára nem szolgáltatja ki. Kivételt képez ez alól, hogy a szolgáltató az időszaki akciókban résztvevők adatait az akciót támogató partnereinek marketingcélból átadhatja, de ezt is csak abban az esetben, ha a felhasználó ezt engedélyezi a regisztrációs adatoknál.

  A szolgáltató a felhasználók számára lehetőséget biztosít, hogy a róluk tárolt adatokat bármikor megtekinthessék, szükség esetén módosíthassák. A felhasználói adatokba kizárólag a szolgáltató erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele.

  Szolgáltató vállalja, hogy a regisztráció során a felhasználók által megadott e-mail címekre nem küld levelet, kivéve azon felhasználókat, akik a regisztráció során ezt maguk kérték (Guru hírlevél igénylése). A hírlevél igénylése bármikor a személyes adatoknál módosítható.
  A szolgáltató minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén.

 2. Szerzői jog és másolási engedély
  Az internetes oldalainkon található szöveges információk, képek, emblémák, tipográfiai és design elemek a szerzői jog hatálya alá esnek, tilos azokat a Mega Guru Kft. írásos engedélye nélkül sokszorosítani, terjeszteni vagy felhasználni.

 3. Partner oldalakkal kapcsolatos információk
  A jelen weboldalról más oldalakra való csatlakozás lehetősége esetén a weboldalt működtető ezen további oldalakért vagy azok tartalmáért felelősséget nem vállal. A jelen weboldalhoz kapcsolódó valamennyi másik oldalra való belépés az Ön kizárólagos felelősségére történik.